Spelregels op de haven

Geplaatst op 25-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jan Poelstra

Beste leden,

HEt blijkt dat we niet allemaal ons houden aan onze eigen spelregels, daarom via deze weg de herhaalde oproep om de volende regels in acht te nemen:

1.Parkeren bij de steigers doen we alleen voor laden en lossen met maximale tijd van 15 minuten

2. Honden op het terrein aan de lijn en zelf de uitwerpselen opruimen, hiervoor staan groen/oranje afvalbakken langs de weg.

3. Schuren, schilderen, plamuren boren en slijpen aan je boot alleen aan de werksteiger. Overleg met de havenmeester of de werkteiger vrij is.

4.Huisvuil/afval behoort in de grote container bij het parkeerterrein te worden gedumpt. De groene/oranje kleine afvalbakken aan de weg zijn alleen bedoeld voor de zakjes met hondenpoep en/of evt. een klein snoeppapiertje maar geen vuilniszakken met afval.

We zijn met z’n allen één vereniging en hopen dan ook dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en spreek gerust iemand aan op misplaatst gedrag,

Word je door iemand aangesproken, blijf dan ook vriendelijk en accepteer dat er iets niet goed gaat en doe er wat mee, val niet terug op het z.g.” Ja maar die en die” gedrag maar steek hand in eigen boezem.

 

WE ZIJN ER VOOR ELKAAR EN MET ELKAAR.

 


Reageer op het nieuws

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst