Zoeken

Hoog water

05 februari 2020  -  Algemeen
Er wordt de komende week 2 meter hoog water verwacht! Dit zal zeker voor de bereikbaarheid via de loopbruggen naar de steigers gevolgen hebben. Of het voor het snoeien gevolgen heeft is nog wat vroeg om in te schatten. Dit heeft te maken met westen wind en meer regenval bij de buren.

Nieuwjaarsborrel

21 januari 2020  -  Algemeen
Nieuwjaarsborrel 12 januari was er weer een gezellige Nieuwjaarsborrel met welkomsdrankje, oliebollen en heerlijke hapjes. Een delegatie van onze zustervereniging Viking kwam Nieuwjaar wensen en brachten een lang verloren gewaande wisselprijs terug, met het verzoek de wedstrijd in 2020 weer gezamelijk te organiseren.

Onderhoud wilgenbestand in 2020

30 december 2019  -  Algemeen
Wat hebben wij bereikt de laatste jaren met het onderhoud aan de oevers van de Koornwaard? Deze vraag is met een simpel antwoord te beantwoorden. Wij hebben gezorgd dat flora en fauna gebruik heeft kunnen maken van de corridor welke wij in stand hebben gehouden. Zij hebben daar goed gebruik van gemaakt gezien de resultaten van de waarnemingen. In 2019 hebben we als vaste gasten kunnen begroeten...

Sinterklaas

21 november 2019  -  Algemeen
Beste kinderen en kleinkinderen van Neptunus, Sinterklaas komt op 24 november om 13.00 uur naar ons clubschip.Mama en papa ,oma en opa geef de kinderen met naam en leeftijd en een klein verhaaltje op. Stuur een mail naar ajram.[antispam].@rabou.nl.P.S. kinderen op de basisschool zijn welkom bij Sinterklaas.

Bossche 5

30 september 2019  -  Algemeen
Op 12 en 13 oktober is het weer de Bossche 5.