Vanuit het bestuur

Aankondigingen

Op 18 oktober vindt de seizoenafsluiting plaats, we zullen dan ook onze jubilarissen in het zonnetje zetten. We zullen dit coronaproof realiseren, verder info over locatie etc volgt nog.

Op 30 november is er de najaars ALV, ze vindt plaats in SCC de Helftheuvel; ivm de cronaspelregels zullenw e werken met deen inschrijving. UItnodiging etc volgt nog.

Hellingdagen: Hellingen doen we dit jaar in de weekenden van 31/10+1/11 en 7/11+8/11 met  een uitloopdag op 14/11. De hellingbriefjes moeten binnen zijn voor 1/10; daarna maakt de hellingcommissie de planning bekend. De hellingcommissie heeft nog een vacature en wil deze graag opvullen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Adrie Bodar (radobeirda.[antispam].@gmail.com)

 Zelfwerkzaamheid: Er liggen nog een groot aantal klussen te wachten op uitvoering. Binnenkort wordt de klussenlijst (we regelen dat de klussen coronaproof uitgevoerd kunnen worden) gepubliceerd. Hierbij alvast de oproep om je bij Marco (mailadres: retseemnevah.[antispam].@wvneptunus.nl) in te schrijven voor diverse klussen.

Jubilarissen: Tijdens de seizoenafsluiting worden 5 jubularissen in het zonnetje gezet. Het betreft mw Corry Zoetekouw-Lambermont, dhr Arnold Doomernik, mw Gerda van Roosmalen, dhr Joop Doomernik en de heer Sjef van Daal. Uitnodiging en verdere bijzonderheden over de seizoenafsluiting volgen nog. Ivm de coronaspelregels zal worden gewerkt met inschrijving die vanaf 15 september bij de secretaris kan geschieden.

Zwemwater: De Grondbank meldde ons dat het water op de plas, hoewel de plas geen officieel zwemwater is, voldoet aan de normen voor zwemwater.

 

Zoeken

Een stap verder met afval scheiding

19 april 2023  -  Algemeen
We zijn gast in een natuurgebied. Samen zorgen we voor een schone, leefbare en duurzame haven. We laten niets achter waar het niet hoort. Ook ons afval gaan we voortaan scheiden. Plastic, papier, glas en restafval kun je kwijt in speciale bakken op ons terrein. En in het clubschip verzamelen we binnenkort ook gebruikte bekers, plastic statiegeld flesjes en blikjes waar statiegeld op zit. Hoort...

Electra ploeg zoekt versterking

19 april 2023  -  Algemeen
De elektraploeg heeft nu 3 vrijwilligers en dat is veel te weinig. Er is binnen deze ploeg veel werk te doen dat geen uitstel meer kan hebben. Het gaat o.a. over het aanleggen van LED verlichting, buitenverlichting, vervangen van kwh meters op de steigers, voetverlichting steigers repareren, lampenkappen buiten plaatsen, camera plaatsen, verlichting maken op de hellingsteiger. We zoeken daarom...

22 april hellingnieuws

17 april 2023  -  Algemeen
Aan alle leden die nog op de wal staan: Komende zaterdag 22 april is de laatste hellingdag. Een ieder die met zijn boot het water in wil wordt verzocht om 08.30 uur aanwezig te zijn.Het afgelopen weekend hebben we veel boten te water kunnen laten. Dit doen we met veel plezier en het het doet ons goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Namens de hellingploeg bedanken wij daarom ook iederee...

afval en bootonderhoud

17 april 2023  -  Algemeen
Ruim s.v.p. je eigen afval goed op Wij doen ons best om haventerrein er goed uit te laten zien en dan is het fijn dat de meeste leden daar ook positief aan meewerken. Sommige leden snappen nog niet hoe het werkt schijnbaar, daarom hier een paar voorbeelden waarvan we hopen dat ze ook opgelost worden: . Afgekrabde verflagen naast de container, die graag alsnog in de container. Afgekrabde verfla...

Verbeteren van website en Cappie

05 april 2023  -  Algemeen
Zoals jullie wellicht gezien hebben, werken we stap voor stap aan het verbeteren van de website en Cappie. Soms zitten zaken net even ergens anders (hopenlijk ook logischer en makkelijker) soms werkt het toch niet zoals bedoeld. Heb je suggesties of zie je iets dat niet goed werkt, geef het dan hier door aan de beheerder van Cappie en de website…. Samen maken we het beter. :-)