Vanuit het bestuur

Aankondigingen

Op 18 oktober vindt de seizoenafsluiting plaats, we zullen dan ook onze jubilarissen in het zonnetje zetten. We zullen dit coronaproof realiseren, verder info over locatie etc volgt nog.

Op 30 november is er de najaars ALV, ze vindt plaats in SCC de Helftheuvel; ivm de cronaspelregels zullenw e werken met deen inschrijving. UItnodiging etc volgt nog.

Hellingdagen: Hellingen doen we dit jaar in de weekenden van 31/10+1/11 en 7/11+8/11 met  een uitloopdag op 14/11. De hellingbriefjes moeten binnen zijn voor 1/10; daarna maakt de hellingcommissie de planning bekend. De hellingcommissie heeft nog een vacature en wil deze graag opvullen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Adrie Bodar (radobeirda.[antispam].@gmail.com)

 Zelfwerkzaamheid: Er liggen nog een groot aantal klussen te wachten op uitvoering. Binnenkort wordt de klussenlijst (we regelen dat de klussen coronaproof uitgevoerd kunnen worden) gepubliceerd. Hierbij alvast de oproep om je bij Marco (mailadres: retseemnevah.[antispam].@wvneptunus.nl) in te schrijven voor diverse klussen.

Jubilarissen: Tijdens de seizoenafsluiting worden 5 jubularissen in het zonnetje gezet. Het betreft mw Corry Zoetekouw-Lambermont, dhr Arnold Doomernik, mw Gerda van Roosmalen, dhr Joop Doomernik en de heer Sjef van Daal. Uitnodiging en verdere bijzonderheden over de seizoenafsluiting volgen nog. Ivm de coronaspelregels zal worden gewerkt met inschrijving die vanaf 15 september bij de secretaris kan geschieden.

Zwemwater: De Grondbank meldde ons dat het water op de plas, hoewel de plas geen officieel zwemwater is, voldoet aan de normen voor zwemwater.

 

Zoeken

Onderhoud boot op de wal

19 oktober 2021  -  Algemeen
Onderhoud aan de boot op de wal De spelregels die gelden bij het onderhoud aan de boot vind je op deze website onder "Onze Haven". Ze zijn ook gecommuniceerd via een nieuwsbrief.

J Poelstra (secretaris wv Neptunus)

18 oktober 2021  -  Algemeen
  Let op, op 21 november a.s. komt Sinterklaas het clubschip bezoeken, lees de nieuwsbrief !!!

Hellingdagen 2021

14 oktober 2021  -  Algemeen
Mensen,   de data van het hellingen zijn bekend (weekenden van 30/31 oktober en 6/7 november. Lees even de betreffende nieuwsbrief hierover.

feest 23 oktober

07 oktober 2021  -  Algemeen
Feest en afsluiting op 23 oktober Komende 23 oktober is een drukke dag op de haven. NIet alleen wordt er geklusd, ook worden (voor de leifhebbers) brndblussers gecontroleerd, maar vooral vieren we feest met een geweldige barbeque (waarmee we het seizoen afsluiten en de opening van de loods vieren). Lees vooral de nieuwsbrief met alle details

Diverse activiteiten

27 september 2021  -  Algemeen
Let op, het aantal activiteiten groeit. Zo staan op de rol: - De eerste cursususen die bekend zijn, namelijk de cursusu reanimatie op 5 november en de cursusu basiscertificaat op 22 januariDe helingdagen in de weekenden van 30/31 oktober, van 6/7 november en van 13/14 november. - De Bossche Viijf op 9 en 10 oktober (en niet 10 en 11 zoals foutief in de nieuwsbrief stond) - Klusdagen op 16,23...