Zoeken

Hoog water

18 maart 2019  -  Algemeen
Voor de leden die voornemens zijn naar hun boot te gaan deze week of in het weekend.Het water is gewassen door aanhoudende wind uit het westen.Gecombineerd met enig bovenwater uit Frankrijk en België.Spectaculair zal het niet worden daarvoor is te weinig was boven.De golf zit op dit moment tussen Belfeld en en Grave.Als de wind af neemt zal het water snel weg zijn.Harry Hoefnagel.

Zeillessen

26 februari 2019  -  Algemeen
In mei starten de zeillessen voor de jeugdleden weer.  Aanmelden De data zijn: zondag 12 mei zondag 26 mei zondag 16 juni zondag 30 juni zondag 25 augustus zondag 8 september En op 21 en 22 september zeilkamp!  (Als het heel erg slecht weer is, is er mogelijk een alternatief programma). We geven zeillessen voor kinderen in de leeftijd 7 – 12 bij de OP...

Marifooncursus

26 februari 2019  -  Algemeen
De marifooncursus is met 100% geslaagden ( 24 man/vrouw ) een succes, indien er nog meer geïnteresseerden zijn ( minimaal 10 ) dan wordt er binnenkort nog een cursus georganiseerd. Je kunt je opgeven bij Erik van der Graft, tfargrednave.[antispam].@icloud.com.

Het dartbord hangt

09 januari 2019  -  Algemeen
Het dartbord hangt. Nog een reden om het gezellige clubschip te bezoeken.  ER liggen twee setjes pijlen klaar, maar natuurlijk kan je ook je eigen setje meenemen.

Hemelvaartstocht 2019

03 januari 2019  -  Algemeen
30 mei t/m 2 juni 2019 start Expeditie Neptunus. Wat we gaan doen blijft geheim, maar het wordt leuk, uitdagend en gezellig. Zorg in ieder geval dat de tank goed vol is, want we gaan ook een mooi stuk varen. Wil je meer weten en je inschrijven klik dan op deze link .