Vanuit het bestuur

Aankondigingen

Op 18 oktober vindt de seizoenafsluiting plaats, we zullen dan ook onze jubilarissen in het zonnetje zetten. We zullen dit coronaproof realiseren, verder info over locatie etc volgt nog.

Op 30 november is er de najaars ALV, ze vindt plaats in SCC de Helftheuvel; ivm de cronaspelregels zullenw e werken met deen inschrijving. UItnodiging etc volgt nog.

Hellingdagen: Hellingen doen we dit jaar in de weekenden van 31/10+1/11 en 7/11+8/11 met  een uitloopdag op 14/11. De hellingbriefjes moeten binnen zijn voor 1/10; daarna maakt de hellingcommissie de planning bekend. De hellingcommissie heeft nog een vacature en wil deze graag opvullen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Adrie Bodar (radobeirda.[antispam].@gmail.com)

 Zelfwerkzaamheid: Er liggen nog een groot aantal klussen te wachten op uitvoering. Binnenkort wordt de klussenlijst (we regelen dat de klussen coronaproof uitgevoerd kunnen worden) gepubliceerd. Hierbij alvast de oproep om je bij Marco (mailadres: retseemnevah.[antispam].@wvneptunus.nl) in te schrijven voor diverse klussen.

Jubilarissen: Tijdens de seizoenafsluiting worden 5 jubularissen in het zonnetje gezet. Het betreft mw Corry Zoetekouw-Lambermont, dhr Arnold Doomernik, mw Gerda van Roosmalen, dhr Joop Doomernik en de heer Sjef van Daal. Uitnodiging en verdere bijzonderheden over de seizoenafsluiting volgen nog. Ivm de coronaspelregels zal worden gewerkt met inschrijving die vanaf 15 september bij de secretaris kan geschieden.

Zwemwater: De Grondbank meldde ons dat het water op de plas, hoewel de plas geen officieel zwemwater is, voldoet aan de normen voor zwemwater.

 

Zoeken

schippers gevraagd

12 oktober 2020  -  Algemeen
De electrische salonboot van de Kring Vrienden (vaart vanaf het Voldersgat over de Dommel naar Halder) zoekt nieuwe schippers. Als iemand zich als schipper wil melden (wel vaarbewijs 1 nodig) meld je dan bij Jos Versfeld (ri.jo.versfeld@ziggo.nl)

werkzaamheden hellingsteiger

12 oktober 2020  -  Algemeen
Hellingsteiger Zaterdag worden voorzieningen getroffen bij de hellingsteiger zodat we eenv eilige steiger hebben als we gaan hellingen. Om te helpen deze klus te klaren zijn een 5-tal mensen nodig; graag opgeven bij Erik (havencommissaris@wvneptunus.nl) of bij Marco (Havenmeester@wvneptunus.nl)

Hellingen 2020

11 oktober 2020  -  Algemeen
    Beste Leden,   Hierbij het overzicht van het hellingen in het weekend van 31 oktober/1 november aaanstaande en het weekend van 7 en 8 november aanstaande. Aan de eigenaren het dringende verzoek om het schip tijdig bij de helingsteiger te laten zijn.   Een attentiepunt is verder dat de parkeerterreinen die weekenden niet beschikbaar zijn voor het parkeren van auto's. Ook wordt u gevraa...

Coronanieuws

30 september 2020  -  Algemeen
Van de bestuurstafel Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen is onze bar en barruimte voor de komende periode gesloten. Wel kunt u als lid de toiletten en de douches blijven gebruiken; ook het buitentoilet en de buitendouche kan gebruikt blijven worden.

Spelregels op de haven

25 september 2020  -  Algemeen
Beste leden, HEt blijkt dat we niet allemaal ons houden aan onze eigen spelregels, daarom via deze weg de herhaalde oproep om de volende regels in acht te nemen: 1.Parkeren bij de steigers doen we alleen voor laden en lossen met maximale tijd van 15 minuten 2. Honden op het terrein aan de lijn en zelf de uitwerpselen opruimen, hiervoor staan groen/oranje afvalbakken langs de weg. 3. Schuren...