Vanuit het bestuur

Aankondigingen

Op 18 oktober vindt de seizoenafsluiting plaats, we zullen dan ook onze jubilarissen in het zonnetje zetten. We zullen dit coronaproof realiseren, verder info over locatie etc volgt nog.

Op 30 november is er de najaars ALV, ze vindt plaats in SCC de Helftheuvel; ivm de cronaspelregels zullenw e werken met deen inschrijving. UItnodiging etc volgt nog.

Hellingdagen: Hellingen doen we dit jaar in de weekenden van 31/10+1/11 en 7/11+8/11 met  een uitloopdag op 14/11. De hellingbriefjes moeten binnen zijn voor 1/10; daarna maakt de hellingcommissie de planning bekend. De hellingcommissie heeft nog een vacature en wil deze graag opvullen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Adrie Bodar (radobeirda.[antispam].@gmail.com)

 Zelfwerkzaamheid: Er liggen nog een groot aantal klussen te wachten op uitvoering. Binnenkort wordt de klussenlijst (we regelen dat de klussen coronaproof uitgevoerd kunnen worden) gepubliceerd. Hierbij alvast de oproep om je bij Marco (mailadres: retseemnevah.[antispam].@wvneptunus.nl) in te schrijven voor diverse klussen.

Jubilarissen: Tijdens de seizoenafsluiting worden 5 jubularissen in het zonnetje gezet. Het betreft mw Corry Zoetekouw-Lambermont, dhr Arnold Doomernik, mw Gerda van Roosmalen, dhr Joop Doomernik en de heer Sjef van Daal. Uitnodiging en verdere bijzonderheden over de seizoenafsluiting volgen nog. Ivm de coronaspelregels zal worden gewerkt met inschrijving die vanaf 15 september bij de secretaris kan geschieden.

Zwemwater: De Grondbank meldde ons dat het water op de plas, hoewel de plas geen officieel zwemwater is, voldoet aan de normen voor zwemwater.

 

Zoeken

Kerst en nieuwjaarswens

21 december 2021  -  Algemeen
Lieve Neptunusleden, Met de feestdagen in het vooruitzicht en 2022 dichtbij, kijken we terug op een bijzonder jaar met up's en down's. Het was mooi dat verschillende activiteiten toch door konden gaan en dat veel leden daarbij waren. Eigenlijk hebben we volop kunnen varen dit jaar. We hebben elkaar kunnen ontmoeten en het gebruik van ons clubschip was, met wat beperkingen, mogelijk. Helaas wa...

Oudejaarsborrel

12 december 2021  -  Algemeen
Tot onze spijt moeten we, agv de lockdown, de oudejaarsborrel van 31 december as. annuleren. Ook alle andere activitteiten schrappen we, in ieder geval tot 15 januari.   Op vrijdag 31 december van 14:00 tot 17:00 uur houden we in ons clubschip een oudejaarsborrel met een hapje. Jullie zijn allemaal van harte welkom. De barcommissie

ALV 18 november 21

04 november 2021  -  Algemeen
Algemene Ledenvergadering De algemene ledenvergadering vindt plaats op 18 november as. De uitnodiging is uit (zie de betreffende nieuwsbrief) en de stukken zijn geplaatst op de website onder het tabblad voor de leden / vereniging / algemene ledenvergadering 18 november 2021. 

Onderhoud boot op de wal

19 oktober 2021  -  Algemeen
Onderhoud aan de boot op de wal De spelregels die gelden bij het onderhoud aan de boot vind je op deze website onder "Onze Haven". Ze zijn ook gecommuniceerd via een nieuwsbrief.

J Poelstra (secretaris wv Neptunus)

18 oktober 2021  -  Algemeen
  Let op, op 21 november a.s. komt Sinterklaas het clubschip bezoeken, lees de nieuwsbrief !!!