Zoeken

Het dartbord hangt

09 januari 2019  -  Algemeen
Het dartbord hangt. Nog een reden om het gezellige clubschip te bezoeken.  ER liggen twee setjes pijlen klaar, maar natuurlijk kan je ook je eigen setje meenemen.

Hemelvaartstocht 2019

03 januari 2019  -  Algemeen
30 mei t/m 2 juni 2019 start Expeditie Neptunus. Wat we gaan doen blijft geheim, maar het wordt leuk, uitdagend en gezellig. Zorg in ieder geval dat de tank goed vol is, want we gaan ook een mooi stuk varen. Wil je meer weten en je inschrijven klik dan op deze link .

Sinterklaas bij Neptunus

26 november 2018  -  Algemeen
Afgelopen zondag 25 november bezocht Sinterklaas Neptunus. De Pieten kwamen met de boot maar waren Sinterklaas vergeten.... Gelukkig werd Sinterklaas met de shovel nagebracht en kon het feest beginnen. De kinderen hebben een geweldige middag gehad en gingen met mooie cadeau's en hun zakken vol pepernoten weer naar huis.

De hellingbaan is in gebruik genomen

03 november 2018  -  Algemeen
Op 3 november zijn zes boten via de nieuwe hellingbaan op de kant gezet. Het is heel goed gegaan dankzij de hellingploeg.

Afsluiting seizoen

23 oktober 2018  -  Algemeen
Op 21 oktober was de afsluiting van het seizoen. Het was gezellig druk. Afgelopen jaar was een jaar met diverse hoogtepunten: De Hemelvaarttocht Het jeugdkamp Het floating diner Goed gebaar Het Voute feest Een diversiteit aan zeilwedstrijden zoals: De donderdagavond wedstrijden De Diamant/nacht wedstrijd De Heusden Altena tocht De Oude Willem De vlag is deze keer gestreken...