Vanuit het bestuur

Aankondigingen

Op 18 oktober vindt de seizoenafsluiting plaats, we zullen dan ook onze jubilarissen in het zonnetje zetten. We zullen dit coronaproof realiseren, verder info over locatie etc volgt nog.

Op 30 november is er de najaars ALV, ze vindt plaats in SCC de Helftheuvel; ivm de cronaspelregels zullenw e werken met deen inschrijving. UItnodiging etc volgt nog.

Hellingdagen: Hellingen doen we dit jaar in de weekenden van 31/10+1/11 en 7/11+8/11 met  een uitloopdag op 14/11. De hellingbriefjes moeten binnen zijn voor 1/10; daarna maakt de hellingcommissie de planning bekend. De hellingcommissie heeft nog een vacature en wil deze graag opvullen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Adrie Bodar (radobeirda.[antispam].@gmail.com)

 Zelfwerkzaamheid: Er liggen nog een groot aantal klussen te wachten op uitvoering. Binnenkort wordt de klussenlijst (we regelen dat de klussen coronaproof uitgevoerd kunnen worden) gepubliceerd. Hierbij alvast de oproep om je bij Marco (mailadres: retseemnevah.[antispam].@wvneptunus.nl) in te schrijven voor diverse klussen.

Jubilarissen: Tijdens de seizoenafsluiting worden 5 jubularissen in het zonnetje gezet. Het betreft mw Corry Zoetekouw-Lambermont, dhr Arnold Doomernik, mw Gerda van Roosmalen, dhr Joop Doomernik en de heer Sjef van Daal. Uitnodiging en verdere bijzonderheden over de seizoenafsluiting volgen nog. Ivm de coronaspelregels zal worden gewerkt met inschrijving die vanaf 15 september bij de secretaris kan geschieden.

Zwemwater: De Grondbank meldde ons dat het water op de plas, hoewel de plas geen officieel zwemwater is, voldoet aan de normen voor zwemwater.

 

Zoeken

Jeugdzeillessen

19 maart 2022  -  Algemeen
Jeugdzellessen   NOteer de data vast, de zeillessen vinden [plaats op zondag 15 en 22 mei; op zondag 12 en 26 juni; op zondag 3 en 17 juli en op zondag 4 september. Vergeet ook niet het zeilkamp te noteren, dat is dit jaar op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september.   De jeugdcommissie

ALV 14-4-22

19 maart 2022  -  Algemeen
ALV   Onze voorjaars ledenvergadering is op 14 april as in de SCC de Helftheuvel, aanvang 20.00 uur. De agenda en andere stukken staan of worden geplaatst op de website onder voor de leden/algemene ledenvergadering.   het bestuur

Kerst en nieuwjaarswens

21 december 2021  -  Algemeen
Lieve Neptunusleden, Met de feestdagen in het vooruitzicht en 2022 dichtbij, kijken we terug op een bijzonder jaar met up's en down's. Het was mooi dat verschillende activiteiten toch door konden gaan en dat veel leden daarbij waren. Eigenlijk hebben we volop kunnen varen dit jaar. We hebben elkaar kunnen ontmoeten en het gebruik van ons clubschip was, met wat beperkingen, mogelijk. Helaas wa...

Onderhoud boot op de wal

19 oktober 2021  -  Algemeen
Onderhoud aan de boot op de wal De spelregels die gelden bij het onderhoud aan de boot vind je op deze website onder "Onze Haven". Ze zijn ook gecommuniceerd via een nieuwsbrief.

Tips en trics

13 september 2021  -  Algemeen
Beste leden,   Op onze site onder "voor leden" vind je nu een categorie "tips en trics". Hierin vind je allerlei vaartips, zoals "hoe ver moet ik mijn mast strijken?". Mocht een meer tips hebben, die je wilt delen, laat het me dan even weten, dan plaatsen we die tip ook onder eze categorie.