Lid worden

Om lid te worden van onze vereniging dient u onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een ontvangstbevestiging en daarna wordt u, als er een ligplaats beschibaar is, uitgenodigd door onze kennismakingscommissie. Deze commissie gaat met u in gesprek en geeft daarbij ook aan wat de vereniging van u verwacht.  Vervolgens adviseert ze het bestuur rondom de vraag of iemand aspirantlid kan worden. Dit aspirantlidmaatschap kan na een jaar omgezet worden in een zgn. hoofdlidmaatschap.

Bij de vraag of er een ligplaats beschikbaar is, gelden een aantal spelregels die verwoord zijn in de "spelregels toewijzing ligplaats nieuwe boten WV Neptunus", zie ondraan deze pagina.

Door het inzenden van dit formulier geef je niet alleen te kennen dat je lid wilt worden van Watersportvereniging Neptunus.
Je verklaart daarmee tevens dat je akkoord gaat met de bepalingen, opgenomen in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Let er s.v.p. bij het invullen van de bootgegevens op dat de grootste lengte en grootste breedte gemeten dienen te worden inclusief davits, zwemplateau, gangway, bijboot in davits, vaste preekstoel, anker/ankerrol, buitenboordmotor in werkstand.
Bij aanmelding van een jeugdlid (jonger dan 18 jaar) vragen wij een ouder of voogd de aanmelding nog eens via de mail (secretaris@wvneptunus.nl) aan ons te bevestigen.

Beveiligingscode Beveiligingscode


Naam: 20221103-stroomschema-toewijzing-ligplaats-nieuwe-boten  Download
Type: pdf
Grootte: 132 kB