Kerst en nieuwjaarswens

Geplaatst op 21-12-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: jan poelstra

Lieve Neptunusleden,

Met de feestdagen in het vooruitzicht en 2022 dichtbij, kijken we terug op een bijzonder jaar met up's en down's. Het was mooi dat verschillende activiteiten toch door konden gaan en dat veel leden daarbij waren. Eigenlijk hebben we volop kunnen varen dit jaar. We hebben elkaar kunnen ontmoeten en het gebruik van ons clubschip was, met wat beperkingen, mogelijk.

Helaas waren er ook minder fijne dingen. We zijn elkaar wat teveel in de haren gevlogen, veel voornemens zijn nog niet uitgevoerd en corona heeft ook veel leden getroffen. Ziekte, verlies en droefenis hoorden ook bij 2021.

In 2022 starten we met een volledige lock-down en er lijkt voorlopig minder mogelijk dan vorig jaar, ook onze oudjaarsborrel en nieuwjaarsreceptie mogen niet doorgaan. Tot medio januari zijn al onze activitetien geannuleerd. Toch koesteren we goede hoop voor het komende jaar. Wij willen graag met jullie genieten van het volgende vaarseizoen. Samen varen, genieten en zorgen  dat de vereniging weer bloeit. De schouders er onder in 2022. Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022 toe.

het bestuur: Peter, Toon, Paula, Rene en Jan..