Van de bestuurstafel

Geplaatst op 07-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jan Poelstra

Op 18 oktober vindt de seizoenafsluiting plaats, we zullen dan ook onze jubilarissen (dat zijn mw Corry Zoetekouw-Lambermont, de heren Arnold en Joop Doomernik, mw Gerda van Roosmalen en de heer Sjef van Daal) in het zonnetje zetten. We doen dit coronaproof, verdere informatie volgt nog.

Op 30 november is er de najaars ALV, zoals gebruikelijk in SCC de Helftheuvel. Ivm de coronaspelregels zullen we met inschrijving werken. De uitnodiging volgt nog.

Hellingdagen: we hellingen dit jaar in de weekenden 31/10+1/11 en 7/1+8/11 met een uitloopdag op 14/11. De hellingbreifjes moeen binnen zijn voor 1/10; daarna maakt de hellingcommissiw de planning.

De hellingcommissie heeft nog een vacature die ze graag wil invullen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Adrie Bodar (radobeirda.[antispam].@gmail.com)

Zelfwerkzaamheid: er liggen nog een groot aantal klussen te wachten op uitvoering. Binnenkort wordt de klussenlijst gepubliceerd. De klussen gaan coronaproof uitgevoerd worden. Hierbij alvast de oproep je bij MArco (retseemnevah.[antispam].@wvneptunus.nl) in te schrijvn.

Zwemwater: De Grondbank meldde ons dat het water op de plas, hoewel geen officieel zwemwater, voldoet aan de normen voor zwemwater.

De KNRM heeft op 6-9-20, vanuit het reddingsbootje op de bar, een gift van €165,- van de vereniging gehad.


Reageer op het nieuws

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Wim Verzantvoort
15 sep 2020 11:17

w.verzantvoort meldt zich voor de bijeenkomst jubilarissen op 18 okt