KOmende activiteiten

Geplaatst op 13-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jan Poelstra

 

 

 

 

Beste leden,

Even een reminder, want er staan de de komende weken de nodige activiteiten op de rol (kun je ook allemaal vinden in het activiteitenoverzicht op de site):

Zo is er op 18 september aanstaande de lange afstand zeilwedstrijd: opgeven via de app Diamantwedstrijden. En voor zover je nog niet op die app zit, mail je opgave naar Wim Bech (ejtoob.[antispam].@home.nl)

Tegelijkertijd is onze jeugd dat weekend op zeilkamp in Heeg.

Op 1 en 2 oktober is er de beroemde Altenatocht; voor vrijdag aanstaande opgeven bij Leon Opstraat (eslI-noeL.[antispam].@planet.nl).

Op 9 en 10 oktober volgt de Bossche vijf, twee dagen wedstrijdzeilen op de Ertveldplas bij onze zustervereniging wsv Viking. Opgave via de organisatie Bossche Vijf (siraterces.[antispam].@Bosschevijf.nl)

En op 16 oktober volgt de Oude Willem bij ons op de plas.

We krijgen ook bezoek, op 21 november komt de Sint namelijk weer langs.

En op maandag 22 november hebben we onze najaarsvergadering. We verwachten die op de vertrouwde plek, het SCC de Helftheuvel, te houden vanaf 20.00 uur. Officiele utnoiging volgt nog, maar omdat we, tbv de organistie, graag willen weten hoeveel leden komen, graag even vooraf aangeven dat je komt (siraterces.[antispam].@wvneptunus.nl). En om niet met teveel mensen in de zaal terecht te komen, verzoeken we om zonder partner te komen.

 Met vriendelijke groet,

Uw bestuur.


Reageer op het nieuws

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst