Om lid te worden van onze vereniging dient u onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een ontvangstbevestiging en daarna wordt u, als er een ligplaats beschikbaar is, uitgenodigd door onze kennismakingscommissie. Deze commissie gaat met u in gesprek en geeft daarbij ook aan wat de vereniging van u verwacht.  Vervolgens adviseert ze het bestuur rondom de vraag of iemand aspirant-lid kan worden. Dit aspirant lidmaatschap kan na een jaar omgezet worden in een zgn. hoofdlidmaatschap. Bij de vraag of er een ligplaats beschikbaar is, gelden een aantal spelregels die verwoord zijn in de "spelregels toewijzing ligplaats nieuwe boten WV Neptunus", zie onderaan deze pagina.

Door het inzenden van dit formulier geeft u niet alleen te kennen dat u lid wilt worden van Watersportvereniging Neptunus. U verklaart daarmee tevens dat u akkoord gaat met de bepalingen, opgenomen in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. Let er s.v.p. bij het invullen van de bootgegevens op dat de grootste lengte en grootste breedte gemeten dienen te worden inclusief davits, zwemplateau, gangway, bijboot in davits, vaste preekstoel, anker/ankerrol, buitenboordmotor in werkstand. Bij aanmelding van een jeugdlid (jonger dan 18 jaar) vragen wij een ouder of voogd de aanmelding nog eens via de mail (siraterces.[antispam].@wvneptunus.nl) aan ons te bevestigen.

Als u ouder bent dan 21 jaar kunt u gratis een partner opgeven, die als zondanig in onze ledenadministratie wordt opgenomen vanaf het moment dat u lid bent/wordt van wv Neptunus. Hij of zij deelt met u de rechten en/of plichten die horen bij een (eventueel) lidmaatschap. Een partner mag uw levenspartner zijn, maar ook ieder ander van minimaal 18 jaar. Wilt u een partner opgeven dan verzoeken wij u zijn of haar voornaam, achternaam, geb. datum, adres, e-mail adres en telefoonnummer in te vullen. 

Beveiligingscode Beveiligingscode