wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

De Admiraal Oetelvloot schrijft ons als volgt:

Beste Oetelvlootvrienden en vriendinnen,
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.

De voorbereidingen voor de komende Oetelvloot tocht zijn in volle gang. Ook dit jaar zullen we op carnavalszondag 11 februari vanaf de Vikinghaven in Oeteldonk Prinses Carnaval en haar gevolg weer naar het hart van Oeteldonk brengen voorafgegaan door een stevig ontbijt. Zoals in voorgaande jaren mogen de boten gratis in de binnenstad van Oeteldonk blijven liggen en vertrekken we op dinsdag 13 februari weer naar onze thuishaven(s)

Net als vorig jaar organiseren we weer een fantastisch feest vlak na afloop van de intocht in het Sint Jan bolwerk aan de Dommel vlakbij de Wilhelmina brug. Iedere deelnemer is daar van harte welkom. Opgeven kan ook dit jaar weer via www.oetelvloot.nl Daar tref je ook alle informatie over dit geweldige evenement aan. We kijken erg uit naar je deelname en gaan er met z'n allen weer een geweldige happening van maken. Tot dan!

Hartelijke groet, Marc Schoutens, Admiraal Oetelvloot

De KNMC organiseert een open dag op 24 maart a.s. Ook het VNM is er met een stand aanwezig. Alle leden van Neptunus zijn daarvoor uitgenodigd. Open hier de uitnodiging. Je kunt inschrijven via bijgaand formulier of via de vernieuwde website www.knmc.nl.

Het Watersportverbond heeft bij het begin van het nieuwe vaarseizoen een nieuwsbrief uitgebracht met veel interessante informatie, onder andere een filmpje in het kader van "Varen doe je samen".

Met ingang van 1 april 2017 zijn de bedieningstijden gewijzigd van de bruggen en sluizen van 's-Hertogenbosch en directe omgeving. Klik hier voor een samenvatting van de gewijzigde tijden.

Klik hier voor de nieuwsbrief februari 2017 van de Vereniging Nederlandse Motorbootvaarders.

Het regioteam Brabant van het Watyersportverbond heeft zijn Jaarverslag 2016 uitgebracht.

Het magazine van het Watersportverbond van januari 2017 is uitgekomen. 

170201 waterglijbaanDen Bosch Maritiem was toe aan verjonging. Medio 2016 werd door onze voorzitter Wim van der Steen het nieuwe concept 'Bossche Waterweek' aangekondigd, waarvan hij ook voorzitter is geworden. Een artikel in het Brabants Dagblad van 1 februari kondigt de Waterglijbaan aan, die op de Markt van 's-Hertogenbosch zal worden geplaatst tijdens dit evenement, dat van 14 tot 17 september zal plaatsvinden.

In het nieuwe concept wordt 's-Hertogenbosch gepresenteerd als 'Waterstad'. Haar betrokkenheid met en op het water is zeer veelzijdig en dat zal tot uitdrukking worden gebracht. De watersport is daar vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van. Meer berichten hierover zullen spoedig volgen.

De Nieuwsbrief van januari 2017 van het Verbond Nederlandse Motorbootsport kun je hier downloaden.

In het bestuur van Maritiem heeft een aantal wisselingen plaatsgevonden en met deze nieuwe gezichten wil het bestuur graag de nieuwe plannen rondom Maritiem 2017 presenteren.

Maritiem nodigt uit om hierbij aanwezig te zijn onder genot van een hapje en een drankje: donderdag 26 januari 2017 om 19.30 uur in Koudijs Kafe, Tramkade 26, 5211 VB ’s Hertogenbosch.

Advertentie

Komende activiteiten

27 jan 2018 om 19:30 -
Kaartavond
05 feb 2018 om 19:30 - 22:00
Bestuursvergadering
09 feb 2018 om 14:11 - 19:11
Carnavalsbijeenkomst
24 feb 2018 om 19:30 -
Kaartavond

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving