wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

Klussen in de haven

Houdt u van schoonmaken, schuren en schilderen. Zo na de zomer hebben we veel klussen waar u zich op kunt uitleven. De "Op Pimpclub" coördineert het binnen werk maar bijvoorbeeld de buitenkant van het clubhuis heeft ook aandacht nodig. Meldt u aan bij Martin van de Vorst of Johan en zij helpen u verder.

 

Helling, open botenstalling, nieuwe steiger. Hier gaan we in het najaar ook aan verder. De eerste aanzet is gemaakt, en wacht op verdere uitvoering. Ben je handig met zand, cement of ijzer. Geef je op, wij kunnen alle hulp gebruiken.

 

Groen voorziening. Na vele jaren zwoegen en zweten heeft Nico Tousain aangegeven minder tijd te kunnen besteden aan deze werkzaamheden en havencommissie en op termijn zelfs helemaal te gaan stoppen. Dit vinden wij, bestuur / commissie zeer jammer. Zoals eerder aangegeven zoeken wij leden met groene vingers die het werk van Nico of een stukje van het werk van Nico willen overnemen. We hebben al een iemand bereid gevonden, maar we hebben meer handen nodig om het groen bij te houden. Heb je tijd en zin!, graag aanmelden bij de havencommissie.

 

Dinsdagavond werkavond. Ook voor deze avond zoeken we mensen die ombeurten beschikbaar willen zijn om zodoende de leden de gelegenheid te geven om zelfwerkzaamuren te maken. Interesse, bel ons!

 

EN nu niet in december aankomen dat er geen werk was om je werk uren te maken!

 

Advertentie

Komende activiteiten

27 jan 2018 om 19:30 -
Kaartavond
05 feb 2018 om 19:30 - 22:00
Bestuursvergadering
09 feb 2018 om 14:11 - 19:11
Carnavalsbijeenkomst
24 feb 2018 om 19:30 -
Kaartavond

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving