wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

Klussen in de haven

klusbobDe havencommissie wil graag samen met u leden de komende tijd enkele grote klussen aanpakken. Uw hulp is van harte welkom.

Pimpen clubschip, zie stukje van de pimp commissie. Graag jullie inzet en medewerking.

Steiger. Zo ongeveer twee maanden hebben de stalen, "AUW", planken in het gras gelegen maar nu gaat het er toch van komen. De steiger ploeg gaat de houtenplanken van de hoofdsteigers, C/D en E/F vervangen. Deze ploeg kan altijd hulp gebruiken. Als U uw uren wilt maken en deze ploeg wilt helpen neem dan graag even contact op met Leo van de Thillart, aanboord van ms De Thilly's op steiger A 14. Niet alleen de planken worden vervangen maar, ook verlichting en kabels moeten vast gelegd worden.

Houdt u van schoonmaken, schuren en schilderen. Zo na de zomer hebben we veel klussen waar u zich op kunt uitleven. De "Op Pimpclub" coördineert het binnen werk maar bijvoorbeeld de buitenkant van het clubhuis heeft ook aandacht nodig. Meldt u aan bij Martin van de Vorst of Johan en zij helpen u verder.

 

Helling, open botenstalling, nieuwe steiger. Hier gaan we in het najaar ook aan verder. De eerste aanzet is gemaakt, en wacht op verdere uitvoering. Ben je handig met zand, cement of ijzer. Geef je op, wij kunnen alle hulp gebruiken.

 

Groen voorziening. Na vele jaren zwoegen en zweten heeft Nico Tousain aangegeven minder tijd te kunnen besteden aan deze werkzaamheden en havencommissie en op termijn zelfs helemaal te gaan stoppen. Dit vinden wij, bestuur / commissie zeer jammer. Zoals eerder aangegeven zoeken wij leden met groene vingers die het werk van Nico of een stukje van het werk van Nico willen overnemen. We hebben al een iemand bereid gevonden, maar we hebben meer handen nodig om het groen bij te houden. Heb je tijd en zin!, graag aanmelden bij de havencommissie.

 

Dinsdagavond werkavond. Ook voor deze avond zoeken we mensen die ombeurten beschikbaar willen zijn om zodoende de leden de gelegenheid te geven om zelfwerkzaamuren te maken. Interesse, bel ons!

 

EN nu niet in december aankomen dat er geen werk was om je werk uren te maken!

 

Advertentie

Komende activiteiten

28 apr 2018 om 19:30 -
Kaartavond
06 mei 2018 om 09:30 - 15:30
Zeillessen Jeugd
07 mei 2018 om 19:30 - 22:00
Bestuursvergadering
10 mei 2018 om 00:00 - 02:00
Hemelvaartweekend
10 mei 2018 om 00:00 - 02:00
Hemelvaartweekend
10 mei 2018 om 00:00 - 02:00
Hemelvaartweekend

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving