wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

Oppimpen van het clubschip

Zoals bekend wordt het uitgevoerd in 3 stappen, dan doen we elk jaar een gedeelte van de totale klus van het grote onderhoud. Dit jaar wordt het schilderwerk aan de binnenzijde en het gedeelte onder de overkapping onder handen genomen, en er komt een zwevend plafond (4 plafond delen) met daarin dimbare led verlichting. De lambrisering onder de ramen wordt geschilderd in twee kleuren en de vloer wordt licht geschuurd en opnieuw geolied.

Voor deze werkzaamheden zoeken we enthousiaste leden, die daar aan mee willen werken onder begeleiding van een professional, dit om alles in een goede kwaliteit af te leveren zodat we er met zijn allen lang plezier aan kunnen beleven. Deze werkzaamheden zullen ook onder het werkgeld vallen en er is voor ieders wat te doen, met als hoogtepunt het Sluiting weekend, waar we de laatste hand gaan leggen aan de Pimp uitvoeringen van dit jaar. 

Geeft U op bij het "centraal aanmeldpunt": door middel van bij voorkeur een mail emailButton (of per telefoon 06 52625924) met naam en telefoonnummer, en laat even weten wat je allemaal in je mars hebt zodat wij weer een verdeling kunnen maken in de diversiteit van werkzaamheden! (Dit geldt ook voor de vrouwelijke leden die mee willen poetsen, schuren ruimen etc.)!

Dusssssss... geef je zo snel mogelijk op..... zodat wij aan jullie kunnen laten weten wanneer we gaan starten!!!

de Pimp commissie, Arthur, Ton, Jan, Jeanne, Thea, en Leon.

 

Advertentie

Komende activiteiten

27 jan 2018 om 19:30 -
Kaartavond
05 feb 2018 om 19:30 - 22:00
Bestuursvergadering
09 feb 2018 om 14:11 - 19:11
Carnavalsbijeenkomst
24 feb 2018 om 19:30 -
Kaartavond

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving