wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

Ruimte voor het wedstrijdzeilen

150824 Panna WodnaHet wedstrijdzeilen is bij uitstek een activiteit die het ook voor jongere watersporters aantrekkelijk kan maken om zich aan te sluiten bij onze vereniging. Onze vereniging telt al veel enthousiastelingen die het wedstrijdzeilen beoefenen en organiseren. Daar willen we meer ruimte aan geven.

Watersportvereniging Neptunus ziet een goede toekomst voor zichzelf.

De voorwaarden qua accommodatie zijn gunstig: een ruime haven met directe toegang tot de rivier de Maas. Daarmee is een uitgestrekt vaargebied rechtstreeks bereikbaar. Een prachtig drijvend clubhuis. Goede parkeervoorzieningen. Mogelijkheden om in de toekomst de technische voorzieningen verder te vervolmaken, op tenminste het zelfde niveau als we nu nog op de binnenhaven hebben.

Maar toch is dat niet genoeg, voor een levendige vereniging. Er is in het algemeen sprake van een afnemende belangstelling voor de watersport en dat kan ook voor ons een bedreiging zijn. Een verenigingshaven moet daarom meer zijn dan een parkeerterrein voor boten. De leden moeten er samen voor zorgen dat de accommodatie goed is en goed blijft, tegen redelijke kosten. Een verenigingshaven kan alleen maar functioneren als er leven in de brouwerij is. En daar moeten we samen voor zorgen, door de vereniging nog aantrekkelijker te maken voor bestaande en voor nieuwe leden.

Het bestuur van WV Neptunus is zich daarvan bewust en moedigt activiteiten aan die ons hierin verder kunnen helpen.

Op de website van Neptunus is een eigen ruimte gecreëerd voor informatie over het wedstrijdzeilen. Hier verschijnen aankondigingen, plannen, ideeën en resultaten van de wedstrijdactiviteiten die door Neptunus worden georganiseerd of waar Neptunus aan deelneemt. Kies 'Wedstrijdzeilen' in het menu van de website voor verdere informatie.

 

Advertentie

Komende activiteiten

28 apr 2018 om 19:30 -
Kaartavond
01 mei 2018 om 19:30 - 22:00
Bestuursvergadering
06 mei 2018 om 09:30 - 15:30
Zeillessen Jeugd
10 mei 2018 om 00:00 - 02:00
Hemelvaartweekend
10 mei 2018 om 00:00 - 02:00
Hemelvaartweekend
10 mei 2018 om 00:00 - 02:00
Hemelvaartweekend

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving