wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

(Klik op de afbeelding voor meer informatie)

Bossche vijf 2017

Met ingang van 10 september is de barcommissie opnieuw samengesteld en zijn nadere afspraken gemaakt over de onderlinge taakverdeling. Het bestuur heeft Leon Opstraat benoemd tot voorzitter van de barcommissie. Als leden van de commissie zijn benoemd, met instemming van het bestuur, Rian Bodar, Diana Schippers, Kim Tanis en Loes Verel. Namens het bestuur is Peter van Lith contactpersoon voor de commissie, bij diens verhindering is Jos van Oyen dat.

De barcommissie roept de leden op om, als zij ideeën hebben voor verenigingsevenementen, met voorstellen te komen. De barcommissie ondersteunt hen graag met het organiseren daarvan.

Lees meer: Nieuwe samenstelling barcommissie

EMPEL - Havenmeester Piet van den Bergh (69) kijkt verbaasd, na de vraag of alles al klaar is. Nee dus! Nog lang niet. Sinds een half jaar is watersportvereniging Neptunus eigenaar van de haven in de Koornwaard (Empel). Daar maakte het in de zomers al gebruik van, maar nu is de winterhaven aan de Oude Engelenseweg verkocht en is de vereniging definitief verhuisd. 

Van den Bergh wijst naar het water, waar een machine bezig is zand op de bodem te plaatsen. ,,Het is nu nog veertig meter diep, dat moet overal tien meter worden. Dan krijg je heel andere plantengroei en dat trekt weer andere vissoorten aan."

Havenmeester Piet van den Bergh bij de haven aan de Koornwaard. © Jarry Popelier

Havenmeester Piet van den Bergh bij de haven aan de Koornwaard. © Jarry Popelier

Lees meer: Haven aan de Koornwaard wordt steeds wat mooier

De sluismeester van de gemeente 's-Hertogenbosch meldt het volgende:

De sluis Engelen is vanaf 1 november 2016 telefonisch bereikbaar op het nieuwe nummer 073  6311492

Vanaf 1 november gaat het winterrooster weer in tot en met 31 maart 2017. De bedieningstijden voor sluis Engelen zijn daardoor anders in het weekend dan in de zomerperiode, de tijden zijn:
Zaterdag sluis gesloten om 20.00 uur (laatste schutting 19.30 uur).
Zondag   sluis gesloten (alleen op afroep voor de bedrijven die 24 uur doordraaien).

Lees meer: Nieuw telefoonnummer Sluis Engelen, winterdienstregeling

Op donderdagavond 19 mei 2016 worden er op TV73 beelden getoond van onze vereniging. De opnames daarvoor zijn gemaakt op 11 mei, met onder meer Wim van der Steen en Johan van Coenen en enkele van onze reguliere havenbezoekers.

De beelden kunnen bekeken worden via het internet of op Ziggo kanaal 44.

Nieuwsbrief nummer 4 van maart 2016 bevat de informatie voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op 11 april 2016 in de Brabanthallen. De nieuwsbrief kan worden gedownload als je bent ingelogd op de website van Neptunus (via 'Toegang leden', rechtsboven in het scherm).

Nieuwsbrief nummer 3 van maart 2016 is uit. Deze bevat onder meer de uitnodiging voor de ALV van 11 april 2016, een uitnodiging om je op te geven voor de bardienst en informatie over de havencommissie en de hijscommissie.

Nieuwsbrief nummer 18 van september 2015 bevat informatie over een stremming van de sluis Engelen op de zondagen 11 en 18, mogelijk ook 25 oktober. Verder een oproep van de Barcommissie en de Havencommissie om je taakuren alsnog uit te voeren. De nieuwsbrief bevat ook informatie over diverse einde-seizoen-wedstrijden en over de winterstalling.

Om de Nieuwsbrief te kunnen lezen moet je eerst inloggen. Kijk dan onder 'De Vereniging | Nieuwsbrieven'. Nog geen login en wel lid? Vraag een login aan via de keuze 'Voor leden' rechtsboven in het scherm.

2015 08 30 12.57.24
Zoals elk jaar sluiten we het seizoen van onze zeillessen af met een Jeugdzeilweekend. Kijk op de pagina Zeillessen voor meer informatie.

Harry HoefnagelOp donderdag 28 mei werd een artikel gepubliceerd in het kader van het culturele Mater Mosa project, waarin ons clublid Harry Hoefnagel werd geportretteerd. Het hele artikel kun je lezen door hier te klikken.

EngelenEngelen 1200

Muziek Op de Dieze In het kader van Engelen 1200

Op 13 juni 2015 om 16.30 uur start op de Dieze in Engelen een bijzonder Muziekfestijn. Dat zal gaan gebeuren bij de los- en laadkade, aan de Graaf van Solmsweg. Daar waar al jaren in november Sint Nicolaas aankomt. Neptunus leden zijn uitgenodigd met hun boot acte de présence te geven.

Lees meer: Muziek op de Dieze bij Engelen 1200 jaar

Advertentie

Komende activiteiten

27 jan 2018 om 19:30 -
Kaartavond
05 feb 2018 om 19:30 - 22:00
Bestuursvergadering
09 feb 2018 om 14:11 - 19:11
Carnavalsbijeenkomst
24 feb 2018 om 19:30 -
Kaartavond

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving